Kerkdiensten
Zondag 28 juli
klokje 10.00 uur:
Jan Verkerk 
Huizen

Zondag 4 augustus
klokje 10.00 uur:
nog niet bekend

Zondag 11 augustus
klokje 10.00 uur:
Timo Hagendijk

PerronOosterheemplein 320, 2721 ND Zoetermeer
W www.perronoosterheem.nl


Maak kennis met Perron Oosterheem. Een activiteitencentrum voor jong en oud in Oosterheem! Iedere week organiseren wij allerlei activiteiten en verbinden we mensen; van leuke en gezellige tot diepgaande en inspirerende bijeenkomsten.

Kies de activiteit die bij je past
We organiseren de activiteiten samen met een enthousiaste groep vrijwilligers uit de Oosterkerk en Oosterheem. Wat ons met elkaar verbindt? Dat is ons geloof in God. Zijn liefde delen we graag met jou. Daarom hebben sommige activiteiten ook met de Bijbel te maken. Op deze site staat een activiteitenwijzer. Hier zie je welke activiteiten op de planning staan en of ze geloofsgerelateerd zijn.

Perron Centrum
Altijd optimistisch en in voor een lolletje, dat is wat mij typeert. Daarnaast zet ik mijn creativiteit in om iets te betekenen voor wijk Oosterheem. Ik zie enorm uit om kennis met je te maken en nieuwe avonturen te beleven!

Perron 1
Met veel enthousiasme ga ik elke dag op pad. Ik hou ervan om mensen te ontmoeten en te verbinden. Daarom ligt mijn hart bij de werkzaamheden die we doen bij het Perron. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal!

Timo Hagendijk

Perron Centrum
Oosterheemplein 320
2721 ND Zoetermeer

Missionair pionier

Timo Hagendijk
T06 5095 4628
E Mail mij